26 квітня в село Олешин завітав проєкт «День закладу культури в старостинських округах»

26 квітня в село Олешин завітав проєкт «День закладу культури в старостинських округах». У тамтешньому Центрі культури і дозвілля мешканці села знайомилися з Хмельницькою школою мистецтв, Централізованою бібліотечною системою Хмельницької міської ТГ, Хмельницьким міським музеєм-студією фотомистецтва. Відбулися презентації закладів, творчих колективів. Також підготували музичні номери, виставки, майстер-класи.

Учні та викладачі Хмельницької школи мистецтв презентували вихованцям місцевої школи та жителям села роботу всіх відділень та класів закладу. Хмельницька школа мистецтв — ровесниця нашої незалежної України. Вона заснована в 1991 році. За ці роки стала школою творчості, яка створює всі умови для естетичного та творчого розвитку особистості. Школа мистецтв є провідним навчальним закладом  мистецької освіти міста, потужною творчою лабораторією для педагогів та учнів. В  Хмельницькій школі мистецтв на чотирьох відділеннях одночасно навчаються 1290 учнів. У структурі школи: театральне, образотворче, музичне, хореографічне відділення (з класами сучасної хореографії в орендованих приміщеннях к-ру ім. Т. Шевченка), філії Хмельницької школи мистецтв (вул. Молодіжна, 2/3В, вул. І. Франка, 57) з класами образотворчого, хореографічного, музичного, театрального  мистецтва.

У межах втілення проєкту відбулося концертне дійство «Ми юні українці»  та майстер-клас з виготовлення великодньої листівки.