Проєкт «День закладу культури у старостинських округах» — село Богданівці

Проєкт «День закладу культури у старостинських округах» — 29 квітня. Здійснено презентації Хмельницької школи мистецтв «Райдуга» та Хмельницького туристично-інформаційного центру в селі Богданівці.

Хмельницька школа мистецтв «Райдуга» знайомила жителів села Богданівці зі своєю діяльністю через презентацію: історія створення, напрями діяльності, робота учнівських та викладацьких колективів, відзначення 20-річчя від дня створення школи та інше.

Концертно-розважальну програму заходу підготував «зразковий» дитячий хор «Райдуга» та його солісти Ковальчук Роман, Олійник Вероніка та Гулій Аріна. Керівник хору Аліна Севак провела з присутньою дитячою аудиторією майстер-клас з гри на діатонічних дзвіночках та веселу руханку, до якої долучилися і дорослі глядачі.

Усі діти із задоволенням доєдналися до виготовлення великодніх сувенірів під час майстер-класу викладачки художнього відділення Олени Закревської. Сувеніри для великоднього кошика робили з повітряного пластиліну.

Дружня доброзичлива атмосфера в залі та запальні виступи юних вокалістів додали позитиву та емоційного піднесення як артистам, так і глядачам!