Новорічна казка

Діти та дорослі завжди чекають на своє улюблене чарівне та казкове свято – Новий Рік. У перший день Нового року  (1 січня)  учні та викладачі Хмельницької дитячої музичної школи №2 привітали хмельничан та гостей міста з новорічними та різдвяними святами.

Святкову атмосферу подарували глядачам учасники концертної програми: учні класу сольного співу викладача Тетяни Килимник та викладачі Лілія Петрусь, Олена Прохніцька, Надія Корч і Марія Айдемірова. Гарний піднесений настрій глядачам дарувала чарівна Солоха (ведуча концерту – викладач Тетяна Килимник).

Завітали на новорічне дійство казкові герої та особливо порадував символ року «земляний Собака». Талант та щирість акторів, дивовижні костюми, чарівні художні номери не просто привертали увагу глядачів, а захоплювали і давали можливість поринути усім у новорічну казку.

Посмішки так і сяяли на обличчях дорослих та дітлахів. Свято запалило вогники надії та віри в чудеса в очах глядачів. Кожен з них пішов до своїх домівок заряджений чудовим новорічним настроєм в очікуванні чудес та справдження мрій.