Свято Стрітення у Хмельницькому

11 лютого, у рамках свята Стрітення, Хмельницьким міським будинком культури спільно з управлінням молоді і спорту міської ради, було проведено розважально-ігрову програму для відвідувачів парку культури та відпочинку імені М. Чекмана.

Веселі конкурси, розіграші, караоке та вікторини для дітей, молоді та дорослих допомогли здійснити постійні партнери культурно-масових заходів, що відбуваються у нашому місті. Ми щиро дякуємо за підтримку та надані цінні призи та подарунки: спортивному клубу «Еволюшн», парку розваг «Дитяча Планета» (ТРЦ «КВАРТАЛ»), ПАБ «Уругвайський льотчик».

Гарний настрій отримали найстійкіші хмельничани, що не злякались холоду, від «Майстрів ілюзіону», Центру роботи з дітьми та підлітками за місцем проживання та клубу «Вікторія», які підвели яскраву риску під святкуванням та залишили незабутні враження до наступного свята!

Особлива подяка мережі «Смартфон-маркет» (ТРЦ «КВАРТАЛ», 2 поверх, ТРЦ «ОАЗИС», цокольний поверх, м. Городок, вул. Шевченка 39/1) за надані у якості призів смартфони, планшети та аксесуари до них!