Хмельничани весело та яскраво зустріли весну

11 лютого, у парку культури та відпочинку імені М. Чекмана було гамірно та велелюдно. Хмельничани та гості міста у вихідний день прийшли зустріти весну.

Варениками, гуцульським банушом, печеною картоплею та рибою, млинцями, запашною випічкою, картопляними чіпсами та іншими стравами можна було посмакувати на святі Стрітення. А ще лікувальними напоями, кавою та чаєм, усім чого душа забажає.

Усі, хто завітав на свято, також мали можливість придбати на ярмарку сувеніри та вироби народних майстрів.

Для цікавого та веселого дозвілля управління культури і туризму Хмельницької міської ради спільно з Центром національного виховання учнівської молоді та міським будинком культури організувало театралізоване дійство «Лютий лютує – весні дорогу готує».

Артисти залучали хмельничан до хороводів, проводили танцювальні майстер-класи.

Святкового та піднесеного настрою додавав усім виступ муніципального естрадно-духового оркестру та Академічного ансамблю пісні та танцю «Козаки Поділля».

Та найбільше жителям і гостям нашого міста, особливо малечі, сподобались різноманітні фотозони з героями мультфільмів та казок, виготовлені учнями і педагогами загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів та шкіл естетичного виховання. Наймолодші Із задоволенням фотографувалися з улюбленими казковими персонажами.

Завершилось яскраве дійство спортивно-ігровою програмою та українською дискотекою.

Інформація з сайту www.khmelnytsky.com

Більше фото тут