Концерт фортепіанного дуету Хмельницької дитячої школи мистецтв «Контрасти»

20 березня в Хмельницькій дитячій школі мистецтв з успіхом пройшов концерт фортепіанного дуету «Контрасти» у складі викладачів музичного відділення Ольги Колосовської та Лариси Незборецької.  Двадцять років поспіль дует дарує нам свою творчість, любов та невичерпну енергетику. Недарма концерт відбувся у міжнародний день щастя. Адже, музика – унікальне явище, вона наповнює щастям душі слухачів.

Свою концертну діяльність «Контрасти» започаткували у 1997 році. Репертуар дуету має широкий жанровий діапазон. Від серйозних, класичних творів до музики сучасних композиторів, від джазових обробок до популярних естрадних мелодій. Левову частину перекладів для виконання дуетом виконавиці створюють самі. Репертуар дуету постійно оновлюється.

 

«Контрасти» є багаторазовими лауреатами всеукраїнських конкурсів та відкритого огляду-конкурсу виконавської майстерності творчих колективів викладачів початкових спеціалізованих навчальних мистецьких закладів «Музична палітра».

В програмі концентра прозвучали твори: «Рондо Моцарта в стилі самби», «Віденські вальси» Й. Штрауса, «Паризьке танго» К. Брюна, «Старий рояль» Мінкова, «Невдале побачення» О. Цфасмана, «Час великих очікувань» О. Науменка, II фортепіанний концерт у джазовій обробці С. Рахманінова, «Любов» О. Тусена, п’єси з «Іспанської сюїти» В. Азарашвілі, «Не можу відчути любов без тебе» Девіда Венса, «Ноктюрн» А. Бабаджаняна.

Дякуємо нашим «Контрастам» за чудову музику та яскраві емоції. Бажаємо творчої наснаги і з нетерпінням будемо очікувати наступної зустрічі.