«Наш Подільський, пісенний краю»

22 березня у приміщенні ОДТРК «Поділля-центр» відбувся обласний огляд-конкурс аматорських вокальних колективів «Наш Подільський, пісенний краю», засновником і організатором якого є Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва. Конкурс проведено з метою збереження традицій української пісенної творчості; розвитку вокально-хорового мистецтва в області;активізації діяльності та підтримки діючих вокальних колективів; підвищення рівня виконавської майстерності учасників, збагачення репертуару новими вокально-хоровими композиціями.

У конкурсі брали участь 35 вокальних колективів нашої області у трьох номінаціях: естрадний, академічний та народний спів.

Хмельницька дитяча музична школа №2 була представлена вокальним тріо «Розмай» у номінації «академічний спів». До складу колективу входять викладачі нашої школи Лілія Петрусь, Катерина Андрухова та Надія Корч. Супроводжували виступ вокалістів Олена Прохніцька (фортепіано), Артур Манькевич (сопілка) та Віктор Довбіус (контрабас).

За результатами конкурсу вокальний ансамбль «Розмай» посів 1 місце.

Вітаємо переможців!!!