Народження метеликів

22 березня в Хмельницькій дитячій школі мистецтв відбувся театралізований показ із предмета «Основи сценічного руху» «Народження метеликів». Викладач та режисер-постановник – Олена Лежанська. У показі було зібрано різноманітні вправи, які мали вигляд концертних номерів, та розкривали в учнях реакцію, витривалість, вправне володіння тілом, гнучкість, граційність, ритмічність та багато іншого. На сцені стрибали, танцювали, робили перекиди, опановували володіння м’ячами, палицями, скакалками та іншими предметами.

 

В сюжеті показу було показано, як, прийшовши на навчання до О. Лежанської, маленькими, невмілими дітками, учні поступово, урок за уроком вчаться, розвиваються та досягають певних вершин, і щоб уміти вправно володіти своїм тілом, бути гнучкими, сильними, ритмічними, яскравими вони старанно займаються щороку, і від першого до восьмого класу, або й навіть більше, і проходять свій шлях, як маленька мрійниця гусінь, яка неодмінно стане справжнім метеликом!

 

Завдяки чудовим музичним творам, які підібрали концертмейстери Т. Бондаренко, А. Момот, І. Осипова вправи виглядали ще яскравішими.