Святковий концерт народного ансамблю пісні та музики «Ретро»

29 березня в міському будинку культури  відбувся святковий концерт народного ансамблю пісні та музики «Ретро» культурно-мистецького центру «Ветеран» з нагоди 10-ї річниці з часу створення.

Під час концерту у виконанні ансамблю прозвучали пісні, музику до яких написав художній керівник колективу Михайло Люшня:  «Моя Хмельниччина», «Здрастуй, мамо» «Співає «Ретро», «Мати-Україна», «Україна – це я». Також, звучали українські народні пісні, пісні місцевих авторів та відомі інструментальні мелодії.

Довідка: Ансамбль музики та пісні «Ретро» створено у 2008 році при культурно-мистецькому центрі «Ветеран».  Художнім керівником колективу є Люшня Михайло Петрович.

У 2010 році колективу присвоєно звання «народний аматорський».

Даний творчий колектив складається з кращих солістів – ветеранів війни та праці, відставних військових, іншої категорії пенсіонерів.

Репертуар колективу складає понад 40 різнохарактерних та різнотематичних твори. З числа учасників хору є солісти, створено малі вокальні форми, чоловіча та жіноча вокальні групи. При ансамблі «Ретро» створено інструментальну групу для супроводу.

Колектив постійно дає виїзні благодійні концерти в шпиталі ветеранів війни та праці, геріатричному пансіонаті для ветеранів війни та праці, дитячих будинках-інтернатах міста та області, закладах освіти тощо.

Колектив користується популярністю серед жителів міста.