Хмельницька дитяча музична школа №2 на джазовому фестивалі

З метою популяризації джазової музики 11 та 12 травня у місті Хмельницькому відбувся V фестиваль «Джаз Фест Поділля» за участю музичних колективів з різних міст України та місцевих колективів.

 

11 травня у рамках цього фестивалю на сцені біля ТЦ «Дитячий світ» пройшов концерт джазової музики, в якому взяв участь народний аматорський ансамбль викладачів «Експромт» Хмельницької дитячої музичної школи №2. На великій сцені просто неба звучали джазові твори та обробки народних пісень в аранжуванні керівника ансамблю Андрія Герасимюка, котрі подарували приємні музичні враження любителям джазової музики.

 

У концерті взяли участь учні викладача класу сольного співу Тетяни Килимник, а саме Коновалюк Владислава, Доколова Софія та Довбіус Анастасія.

Приємним сюрпризом для всіх присутніх слухачів стало виконання джазового вокального твору Ірини Хрисаніді «Дитячий джаз» у виконанні хору учнів вокально-хорового відділу (керівник Лілія Петрусь), який вдало передав ритми притаманні джазовій музиці.

Концерт добірної джазової музики у виконанні учнів та викладачів Хмельницької ДМШ №2 допоміг глядачам відчути характерні риси музичної мови джазу.


Хмельницький цікавий



"Читати, щоб бути в тренді": як пройшов Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького читання



Творчість Кобзаря очима українських поетів