Гурт «Ладосвіти» привітав з Днем матері

13 травня Україна відзначала День матері. Це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами.

Саме у цей день у сквері біля кінотеатру імені Т. Г. Шевченка відбувся концерт фольклорних колективів закладів культури міста. У концертній програмі взяв участь зразковий фольклорний гурт «Ладосвіти»  Хмельницької ДМШ №2 (керівник Ірина Телюх). Свою програму колектив розпочав стародавнім псальмом про найвеличнішу Матір Світу – Пресвяту Матінку Божу.

Подільська земля багата піснями та поезією про матір, зміст та мелодика яких чудодійно впливає на серця і почуття, виховує любов до найдорожчої людини у світі – до матері.  Поряд з піснями у концерті звучали  вірші, даровані матерям. Завершився концерт виконанням гаївки, де дуже яскраво показана жіноча доля, піклування жінки про життя, побут сім’ї та те наскільки українська жінка віддана, працьовита та талановита.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.