Звітний концерт класів хорового та сольного співу Хмельницької дитячої школи мистецтв

14 травня в Хмельницькій дитячій школі мистецтв про свої досягнення звітували учні класу хорового та сольного співу викладача Голоднюк Ірини Анатоліївни, концертмейстери – Антоніна  Платонова та Людмила Прохоренко.

 

Вихованці демонстрували глядачам свою виконавську майстерність, яку здобули упродовж навчального року. Для батьків – це можливість побачити надзвичайні зусилля, як самих учнів, так і викладача, котрий вкладає у кожну дитину частку себе.

 

В концертій програмі були представлені хорові та сольні твори. Особливо зворушливими були найменші учасники, які вперше виходили на сцену. Ще маленькі, але впевнені в собі, вони з задоволенням та гарним настроєм виконували дитячі пісні. Окрасою свята та чудовим прикладом для учнів стали випускники класу. Зараз вони є студентами Хмельницького музичного коледжу імені В. Заремби. Як приємно, коли наші діти продовжують свою мистецьку освіту, коли обраний ними фах стає справою їхнього життя.

 

Надзвичайно тепла атмосфера панувала в залі і на сцені, адже всіх присутніх об’єднала пісня, яка зближує людські душі. Бажаємо нашим учням творчого натхнення та нових досягнень.