Мамині руки цілую!

Під таким девізом відбулося свято Матері в мікрорайоні Книжківці, участь в якому взяли і старші й молодші жителі мікрорайону.

Привітати матерів прийшли учні НВО №23 на чолі з директором Стократною М. В., і подарували присутнім чудові виступи – танці, літературно-музичну композицію. А далі всіх присутніх та гостей вітав гурт «Книжківчанка» клубу «Книжівці» в нових національних строях, придбаних управлінням культури і туризму Хмельницької міської ради.

Подякувала за гарне свято та відзначила роботу працівників школи та клубу мікрорайону, ветеранської організації, бібліотеки-філії №17, мати учасника АТО Козак Раїса. Тож,  завершилося свято побажаннями «Многая літа» і гостям, і творцям свята, яке відбулося у відремонтованій частині клубу «Книжківці». Завершилося свято смачним солодким столом та чаюванням.

Дуже радує єдність та тісна співпраця у проведенні всіх календарних та народних свят, вітаннями з Днем народження ювілярів, до яких долучається комітет самоорганізації населення, працівники клубу та бібліотеки, прихожани церкви Святої Параскеви, ветеранська місцева організація та НВО №23.