Концерт у мистецькому дворику

19 травня відбувся концерт учнів Хмельницької дитячої школи мистецтв класу естрадного співу викладачів Лідії Євгеньєвої та Ірини Лисициної, а також вокальної групи викладачів «Art-sound» під керівництвом Ігоря Бойка. Незважаючи на похмуру погоду, нашим виконавцям все ж вдалося своїми чудовими виступами розігнати хмари та створити теплу, сонячну атмосферу пісенного свята.

Дійсно, з хорошою піснею день стає світлішим у радіснішим. Жанрова палітра програми була досить багатогранною.  Учасники концерту виконували сучасні естрадні пісні, авторські, українські пісні в оригінальних обробках. Протягом години глядачі насолоджувалися колоритом рідної мови та музики. Адже, пісня здатна проникати в глибинні ділянки нашої душі, збуджувати та насичувати енергією почуттів.

 

Натхенні щирими виступами та майже родинною атмосферою, ми з нетерпінням очікуємо наступної суботи, аби насолодитись цікавою інструментальною музикою у виконанні фортепіанного дуету «Контрасти» та окремих виконавців нашої школи.

Тож, запрошуємо поціновувачів інструментальної музики 25 травня о 17:00 у мистецький дворик на приємний творчий відпочинок.