До Дня Героїв учнівська молодь міста взяла участь у музейному історичному квесті від музею історії міста Хмельницького

Напередодні Дня Героїв у Хмельницькому відбувся історичний квест з історії міста та подій Української революції 1917-1921 років для десятикласників міста.

Організаторами виступили музей історії міста Хмельницького за участю Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради.

Для шести команд-учасників квест провели голова Хмельницького відділення МГО збереження національної історії «Січ» Дмитро Савчук та голова Хмельницького осередку Національної скаутської організації України «Пласт» Олександр Процун.

В історичному квесті взяли участь команди у складі п'яти учасників кожна. 

Понад годину вони інтелектуально штурмували завдання квесту на вулицях міста, конкуруючи одне з одним у завзятості та спритності, в результаті чого перемогу здобула команда СЗОШ №7, лише на крок від них відстали учасники команди ЗОШ №18, а третю сходинку в інтелектуальному змаганні розділили команди СЗОШ №13, СЗОШ №29, НВК №7 та НВК №4.

На завершення квесту в музеї історії міста Хмельницького відбулося нагородження переможців та учасників цього спільного проекту, який було приурочено до Дня Героїв.