День захисту дітей в мікрорайоні Книжківці

Уже традиційно в мікрорайоні Книжківці відзначається прекрасне свято радості та надії – Міжнародний день захисту дітей, адже саме в дітях продовження людського роду, здійснення мрій і сподівань на краще.

Дорослі прагнуть, щоб діти зростали здоровими та радісними. Тому 31 травня працівники будинку культури «Книжківці» та бібліотеки-філї №17 на чолі з головою комітету ­­–Зіменко Оксаною Михайлівною відремонтували та пофарбували дитячий майданчик, який знаходиться на території клубу, розмалювали його барвистими кольорами. Дякуємо за допомогу депутату Хмельницької міської ради Болотнікову Сергію Петровичу, який закупив знаряддя праці та фарбу.

У перший літній день, щоб привітати хлопчиків та дівчаток в мікрорайоні проводилося барвисте свято «Весела, щаслива, яскрава Планета дітей». Захід підготували та провели завідуючий будинком культури  «Книжківці» Стадник Микола Васильович та завідуюча бібліотекою-філією №17  Бугаєва Валентина Валентина.

Участь у святі взяли діти з садочку та літнього табору навчально-виховного об’єднання  №23. Вікторини, загадки, перегляд дитячої літератури на килимку, підняли дітям святковий настрій. Учасники свята читали вірші, співали пісні, водили хороводи, створювали малюнок на асфальті, знайомились та переглядали літературну виставку, грали в веселі, дотепні дитячі ігри та забави.

За сприяння депутата Хмельницької міської ради Болотнікова Сергія Петровича та ПП Стаднік Лілії Миколаївни кожний учасник свята посмакував солодощами та смаколиками.