З добрим словом і піснею

З новим творчим доробком до шпиталю в якому лікуються та покращують своє здоров’я ветерани, учасники бойових дій на Сході країни завітав ансамбль музики та пісні «Ретро» Хмельницького культурно-мистецького центру «Ветеран».

Зустрічі в форматі в якому поєднанні  спілкування з концертними номерами завжди зближують, спонукають до більш відкритого діалогу між аматорами сцени, ветеранським колективом і тими, хто волею долі змушений проходити лікування. Вже за кілька хвилин виступу зал з довірою сприймав і підтримував дійство.

Такі зустрічі мають давні традиції. Велике значення має репертуар з яким виступає колектив. Тут і твори про рідний край, про нашу Хмельниччину, про сокровенне для кожної людини про любов до матері, про кохання.

Духовне лікування – це теж запорука покращення настрою, запорука до одужання.


1 червня відбулась творча зустріч-концерт Олега Мельника, працівника культурно-мистецького центру «Ветеран», з відпочиваючими та працівниками Хмельницького геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці (тодішній будинок-інтернат для пристарілих).

Слухачі насолоджувалися улюбленими усіма звуками чарівного саксофону. Звучали відомі твори сучасних композиторів, мелодії з кінофільмів.