Міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

Під час літніх шкільних канікул у місті Хмельницькому щосуботи з 16 червня до 11 серпня 2018 року о 17.00 на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбудеться міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка».

Організаторами Фестивалю-конкурсу є  Хмельницька міська рада.

Фестиваль-конкурс проводиться з метою організації у місті змістовного дозвілля та активного відпочинку дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, їх національного виховання.

До участі у Фестивалі-конкурсі запрошуються комунальні та приватні установи та організації, у т.ч. спортивні школи, загальноосвітні навчальні заклади, професійно-технічні та позашкільні навчальні заклади, ВУЗи, громадські організації, клуби за інтересами, студії, художні колективи, а також окремі професіонали та ініціативні групи.

Заявки на участь у Фестивалі-конкурсі надсилаються за адресою: 

https://goo.gl/forms/0DuXJzyuWOX9683g2.

Фестиваль-конкурс представляє проведення кожним учасником у встановлений вихідний день авторської розважальної програми для дітей «Гуляночка» із використанням звукопідсилювальної апаратури на майданчику біля кінотеатру імені Т.Г.Шевченка тривалістю до 1 год. 30 хв.

Організатори Фестивалю-конкурсу проводять відеозйомку конкурсної програми для розміщення у ЗМІ та сторінці Хмельницької міської ради у соціальній мережі Facebook з метою Інтернет-голосування на визначення переможців. Інформаційна підтримка – МКП «Муніципальна телерадіокомпанія «Місто».