Rock in Time

Свою гастрольну діяльність після відпустки Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр розпочав концертом «Rock in Time» 6 вересня в Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера.

В концерті прозвучали відомі рок-композиції легендарних виконавців та гуртів, таких як: гурту – легенди 80-х років Bon Jovi, «Led Zeppelin», пісня «Stone» з репертуару українського рок-гурту «The Hardkiss» у виконанні солістки оркестру Дарії Коневеги, для любителів хеві-метал та хард-року британського рок-гурту «Led Zeppelin» Свинцевий дирижабль», «Metallica» - «Nothing Else Matters», саунтрек  до фільму «Залізна людина  2» популярний сингл «Highway to Hell» гурту  «AC/DC» та відома балада про багатостраждальне кохання «Hello» з репертуару британської співачки Adeleу у виконанні солістки оркестру Дар’ї Сохрякової, відомого усій Україні гурту «Мотор’рола» пісня «8-й колір» та пісня геніального рок-виконавця Кузьми Скрябіна «Люди, як кораблі» у виконанні соліста оркестру Павла Дасюка.

Кожен виступ сприймався бурхливими оплесками. Протягом усього концерту в залі панувала піднесена атмосфера, позитивні емоції, і, ще довго після закінчення концерту колектив не відпускала вдячна аудиторія слухачів. Своїми враженнями  від концерту житомиряни поділилися в соціальних мережах.

   

На сьогодні тема рок-виконавців надзвичайно популярна тому, колектив планує презентувати в найближчий час програму «Rock in Time» в місті Хмельницькому та Кам'янці – Подільському, а пізніше, і в інших містах області. Так, що слідкуйте за рекламою…