ДЕНЬ МІСТА «ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ – 587: МАЙБУТНЄ ПРЕКРАСНЕ!»

ДЕНЬ МІСТА 
«ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ – 587: МАЙБУТНЄ ПРЕКРАСНЕ!» 

 АУДІО-АНОНС

Майбутнє завжди займало особливе місце у філософії і в людському розумі загалом. Люди завжди думали про майбутнє та прагнули побачити образи майбутнього. Адже не може не хвилювати, яким буде наше життя і життя близьких нам людей. Ми хочемо знати відповіді на такі запитання: «Чи мої діти житимуть у ліпшому світі? Яким буде місто, в якому живемо? Що мені потрібно змінити, аби мати краще майбутнє?» Цілком природно, що вони виникають, бо кожен хоче з упевненістю дивитися в майбутнє і жити у місті, де панує краса, порядок та стабільність. В глобальному сенсі всі ми стоїмо на порозі гарного майбутнього, тому що наші сучасні можливості великі, ми вільні, і самі можемо будувати своє життя. Наука поглиблює знання про світ, удосконалюються технології, розвиваються засоби комунікації.

Намалюємо картину майбутнього міста Хмельницького, про яке мріємо та вже творимо: «Наше місто – центр великих подій, нових досягнень, відкриттів та винаходів, гарне, зелене, чисте та комфортне, з безпечним транспортом і прогресивними будівлями, в якому немає місця для проблем екології, важких захворювань та бідності, де мешканці ведуть здоровий спосіб життя і можуть займатися тим, що люблять». Звісно, ніхто поодинці не може зробити світ кращим, бо для цього потрібні не лише космічні технології, а й підтримка громади, тепло і дружба  близьких людей.

Згідно з теорією, майбутнє не є чимось визначеним, і люди можуть самі творити його. Ми переконані, що наше майбутнє, майбутнє нашого міста починається сьогодні. Тож, якщо ми хочемо, щоб воно було щасливим, то вже сьогодні маємо працювати на нього і наближати його.