Рідному місту

14 вересня, напередодні дня народження нашого міста, колектив Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» долучився до сучасної європейської традиції – концертів класичної музики просот неба, що дало можливість усім присутнім вільно доторкнутися до живої музики поза стінами філармонії.

Цьогоріч концерт був особливим, оскільки класичні твори виконували учні музичного відділення від наймолодших до випускників. У концерті прозвучали твори композиторів-класиків для флейти, віолончелі, скрипки, фортепіано, гітари, саксофону та ксилофону. Особливо зворушливо в осінньому саду звучали дитячі голоси, які виконували класичні пісні та романси.

До мистецької акції «Рідному місту» долучилися і учні художнього відділення школи, презентувавши street-art-галерею творчих робіт по вулиці Курчатова. Перехожі з цікавістю переглядали картини юних митців, роботи яких вирізнялися стилем, жанром, технікою виконання.

Такі концерти, виставки у «Мистецькому саду» Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» завжди дивують та викликають інтерес, захоплення у пересічних хмельничан, оскільки дають можливість доторкнутись до прекрасного серед буденних справ.