День художника у «Райдузі»

Восени, коли стоять ясні теплі дні, а очі розбігаються від розмаїття кольорів, які змішуються, неначе на палітрі художника, хочеться блукати тихими стежинами та милуватися оточуючою красою. І не дивно, що саме у другу неділю жовтня в Україні відзначають день художника.

12 жовтня, з нагоди професійного свята, наймолодші учні художнього відділення Хмельницької дитячої школи мистецтв "Райдуга" представили виставку художніх творів "Подорож у мальовничу країну Фантазію". На полотнах ожили чудернацькі тварини, дивовижні птахи, яскраві фарби та дитячі мрії, які подарували святковий настрій глядачам. 

  

  

Стало доброю традицією в рамках цього свята проводити посвяту в Першокласники учнів 1 класу художнього відділення. Цього року "райдужну" родину поповнили 48 юних художників. Викладачі Валентина Доброва, Зоя Сніцар, Галина Олійник та Анна Варфоломеєва під час урочистостей вручили кожному зі своїх першокласників палітру художника.

  

Також, традиційно в цей день, щороку найкращі учні художнього відділення за участь у виставках та творчих конкурсах були відзначені грамотами.

Створювали святковий настрій учні класів фортепіано, віолончелі, скрипки та бального танцю.