Герої завжди поміж нас

Герої завжди поміж нас. Під такою назвою 21 листопада в Хмельницькій дитячій школі мистецтв відбувся виховний захід з нагоди відзначення в Україні дня Гідності та Свободи.

Дві події: Майдан 2004 року і Революція 2013 року зробили нашу державу територією гідності та свободи. Це був надзвичайно важкий іспит для нашої держави, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, усіх тих, хто за нашу з вами свободу й оновлення країни заплатив страшну ціну, своє життя віддали найкращі. Більшість з них – це молоді, сильні люди. Ті, що тільки починали жити. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв.

Кожна свідома людина сьогодні намагається допомогти країні – хто мудрим словом, хто добрим ділом, хто молитвою, хто піснею. Неодноразово учні нашої школи своїми листівками, малюнками, оберегами, благодійною допомогою робили усе можливе для підтримки наших захисників.

Особливим цей захід  був ще й тим, що на ньому були присутні батьки наших учнів, учасники АТО. На знак великої людської вдячності та шани учні образотворчого відділення під орудою викладача – Лісової Наталії Володимирівни вручили нашим гостям власноруч виготовлені сувеніри, які сповнені теплом та любов’ю дитячих сердець, сподіваннями на мирне та щасливе майбуття, адже нас оберігають славні воїни. Для наших гостей лунали музичні дарунки. У виконанні учнів музичного відділення прозвучали пісні: «Нашим героям», «Діти всієї Землі», «Моя Україна», «Козацькі пісні»…Дякуємо нашим захисникам за можливість нашим дітям навчатися в школі, спілкуватися з друзями, займатися улюбленою справою, а нам працювати та виховувати дітей. Хай же міцніє наша Україна, бо в ній наша сила і наше майбуття!