Виставка фотографій "Неочікуване Поділля" Олександра Соленцова

У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) 8 листопада о 16:00 відбудеться відкриття виставки фотографій "Неочікуване Поділля" Олександра Соленцова.

Соленцов Олександр Олексійович народився 06.11.53 р. Працює провідним інженером в лабораторії обробки інформації Хмельницького національного університету. Займається фотографією з 1976 року.

Заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки фотохудожників України. Учасник багатьох національних і більш ніж 50 міжнародних виставок. Його роботи експонувалися в Польщі, Німеччині, Люксембурзі, Іспанії, Румунії, Великої Британії, Бельгії, Австрії, Пакистані, Португалії, Аргентині, Гонконгу, Ірані, Югославії, Хорватії, Франції, Данії, Росії.

Нагороджений Золотою медаллю Міжнародної Федерації Фотомистецтва (FIAP), Срібною медаллю FIAP, чотирма Почесними Стрічками FIAP, медаллю Гауді, Бронзовою медаллю Бельгійського фотографічного Товариства, медаллю салону “FOTOARM”, Почесним дипломом Австрійського Суперкола, призом AGFA, призом KODAK.

Має нагороди за перше місце на виставці «Україна, моя Україна», виставці на пленері в м. Арциз за кращу авторську добірку, за перше місце на міжнародному конкурсі моди «Адміралтейська голка» у м. Санкт-Петербург, Росія у номінації «Фотографія моди».

Лауреат журналу “УКРАЇНА” 1994 року за цикл художніх фотографій. Переможець регіонального рейтингу популярності “Людина року-2003” в номінації “Митець”. Двічі одержав перемогу в номінації “Відзнака міського голови” за високу майстерність і особливе художнє бачення у фотомистецтві у виставці-конкурсі “Хмельницький крізь об’єктив”.

Має почесне звання Художник Міжнародної Федерації Фотомистецтва (AFIAP)