Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе

21 листопадаз нагоди Дня Гідності та Свободи, у приміщенні Хмельницької дитячої музичної школи №3 відбувся захід «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться й живе».

У концертній програмі брали участь Драч Єлизавета, Зульфікар Софія, Ярова Дар’я, Цимбалюк Ольвія, Поліщук Богдан, Шеремета Ангеліна, Гірчук Владислав, Борищук Дарина, Онофрійчук Юлія, Длугаш Юлія та Правдинюк Ельвіра. Зі сцени лунали побажання миру та заклики не забувати новітню історію, адже заради кожного з нас своє життя віддав не один солдат.

Не залишились і осторонь учні відділу образотворчого мистецтва школи. Вони представили  виставку «Подвиг, що непідвладний часу». Живописні композиції юних митців вражали відкритістю кольору, нестримною фантазією, щирим бажанням пізнання навколишнього світу та любов’ю до України.

Дані заходи пройшли з метою формування найбільш значущих для українського народу цінностей: патріотизму, єдності і розуміння, значення життя як найвищої цінності, сприяння й усвідомлення єдності українського народу.