Наперекір долі

3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей, на долю яких випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

В переддень, 28 листопада Хмельницька міська рада, управління культури та туризму вшанували та відзначили активістів громадських інвалідських організацій міста, меценатів. Захід відбувся в обласній філармонії.

В концертній програмі взяли участь:

«Людина живе лише один раз, і так хочеться залишити добрий слід на згадку про себе. І щоб не сталося в житті у кожного з нас, завжди пам’ятаймо, що живемо на планеті Земля, на нашій рідній Україні і носимо ім’я Людина»,  –  такий лейтмотив був виступу цього колективу.

Найдорожчі та найрідніші люди в світі – це батьки. Вони завжди поруч і в хвилини радості і в ті важкі миті, коли в тебе на очах руйнується весь світ. Неоцінена їхня турбота про дітей, їхнє тепле слово, яке допоможе вистояти в біді і гідно йти по життю. Як слова вдячності для любих, найрідніших батьків прозвучала пісня у виконанні Ірини Чекановської.  

Присутніх в залі привітав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин та вручив відзнаки і подарунки. "Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантований доступ до гідної освіти і робочих місць, достойне соціальне забезпечення – на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків роботи Хмельницької міської ради".

  

Учасники художньої самодіяльності Хмельницького УТОСУ для всіх присутніх подарували пісню, а Віктор Волошин прочитав гумореску.

«Повертайтесь на круги своя» з такою піснею Ігор Дмитрюк взяв участь цьому концерті.

Добро – це не тільки гарний вчинок, це все що приносить користь усім,  щирість, людяність, вдячність, любов один до одного. Серед організацій, які найбільше проймаються проблемами, хмельничан з обмеженими можливостями – Хмельницький територіальний центр. Хоровий колектив цього закладу теж був учасником дійства.

Звичайно, не кожен день проходить так добре, як би хотілося. Інколи у цьому винні інші, а іноді і ми самі. Тож робімо добро і кожен день буде щасливим. На такій оптимісти ній ноті пройшов захід. Кожен, хто був присутній виніс з собою частинку доброти, частинку теплоти сердець які бились в унісон.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяв колектив КМЦ «Ветеран».