Дивись на мене, як на рівного

Саме під таким гаслом 3 грудня відбувся концерт для дітей з обмеженими можливостями Центру реабілітації «Школа життя», який був організований учнями та викладачами Хмельницької дитячої музичної школи №2, присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю.

Надзвичайно важливо дарувати тепло своєї душі саме тим людям, котрі особливо цього потребують. На жаль, діти з обмеженими можливостями позбавлені повноцінного спілкування зі своїми однолітками, тому проведення подібних заходів сприяє створенню для них атмосфери свята, радості й  добра.

Учасники концерту щиро ділилися з слухачами своїм різнобарвним репертуаром, в якому звучали твори композиторів-класиків, а також видатних українських митців. Вихованці ЦР «Школа життя» отримали можливість познайомитись із звучанням різноманітних музичних інструментів: бандури, баяну, духових інструментів, фортепіано.

Настрій, що панував на сцені, хвилююча безпосередність юних виконавців викликали у слухачів сподівання на доброту, милосердя та любов, що буде оточувати цих дітей у подальшому житті.