Вечір української народної пісні

23 листопада в малій залі Хмельницької дитячої школи мистецтв відбувся концерт учнів класу естрадного співу викладача Євгеньєвої Лідії Андріївни. В програмі концерту прозвучали українські народні пісні – ліричні та веселі. З усіх видів народного мистецтва пісня чи не найглибше розкриває багатство душі народу.

Пісня супроводжує нас від народження до останньої хвилини життя. Щирі і прості українські пісні відіграють неоціненно виховну роль, вчать нас народної мудрості та краси. З народних пісень ми довідуємося про минуле нашого народу, його побут і звичаї, надії і сподівання, про важливі історичні події, в піснях уславлюються подвиги та героїчне минуле наших предків.

Крім вокальних навичок найменші учасники концерту продемонстрували глядачам ще й акторський хист у театралізованій музичній казці «Ку-ка-рі-ку». Дітям вдалося створити яскраві образи героїв казки: півника, курки, кішки, жабки, свині та курчат. Тож, бажаємо учасникам концертної програми успіхів у навчанні на шляху до вдосконалення професійної майстерності, а викладачу творчого натхнення.