«Свято наближається» концерт Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру

Те, що Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр має велику «армію» шанувальників в місті, свідчить переповнений зал міського будинку культури 12 грудня.

Презентуючи святкову програму «Свято наближається», маючи великий спектр репертуару, оркестр під керівництвом Тараса Безнюка продемонстрував свою професійність виконання в різних жанрах.

В концерті було зроблено акцент на виконанні соло. Так в творі «Маленький Чардаш» своє віртуозне виконання соло на саксофоні продемонстрував Іван Мудрий, а в концерті для кларнету з оркестром – Тарас Чемериця.

Бурхливими оплесками зустрічали ліричні твори «Moon River» та «My Funny Valentine» у виконанні чарівної солістки оркестру Даші Коневеги під диригуванням Романа Чернюка.  Але як і в кожній програмі прозвучала тема неповторного колориту українських творів, будь то інструментальний твір, як до прикладу «Новорічна фантазія» О. Баженова чи емоційне виконання солістками оркестру Мариною Українець «Колискова зорі», «Духмяна ніч» та Дашею Сохряковою «Ой, верше, мій верше», «Очі на піску».

Не пройшла поза увагою шанувальників і відсутність соліста оркестру Павла Дасюка, який на жаль захворів. Тож шанувальники зичать йому скорого видужання і творчих успіхів.