Звітний концерт класу труби та сопілки

18 лютого у великій залі Хмельницької дитячої школи мистецтв відбувся звітний концерт класу труби та сопілки.

Свою виконавчу майстерність демонстрували глядачам учні класів Ожевана Василя Васильовича та Бойчука Олександра Володимировича. Вихованці викладача-методиста, стипендіата міської та обласної рад Василя Ожевана є лауреатами багатьох фестивалів та конкурсів, а також учасниками різних шкільних та міських заходів.

У концерті були представлені сольні та ансамблеві твори. Окрасою концертної програми були вітальні номери випускників школи, які  продовжують здобувати мистецьку освіту у вищих навчальних закладах Києва, Львова, Дніпра.. У виконанні учасників звітного концерту прозвучали «You raise me up» Р. Ловленда, фантазія на теми пісень з кінофільму «Людина-амфібія» А. Петрова, «Венеціанський карнавал»  Г. Кларка, «Десь над веселкою» Г. Арена та інші музичні твори. Вінцем дійства, яке  подарувало чудові враження присутнім стала композиція І. Бобула «Одна єдина Україна» у виконанні всіх учасників концерту.

Яскравий та динамічний звітний концерт є результатом тривалої  та кропіткої роботи викладача, який відноситься до неї професійно та з любов’ю.

Дякуємо Василю Васильовичу за плідну працю та бажаємо нових звершень, творчого натхнення, талановитих учнів!