Гастролі Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру

Свою гастрольну діяльність в 2019 році Хмельницький муніципальний оркестр розпочав 28 лютого концертом «Rock inTime» в м. Бар (Вінницької обл.), куди оркестр запрошували неодноразово і де він встиг полюбитися шанувальникам музики, виступаючи з різними програмами, на різних майданчиках.

В концерті «Rock inTime»  прозвучали відомі рок-композиції легендарних виконавців та гуртів. Таких як гурту – легенди 80-х років Bon Jovi, Led Zeppelin, пісня «Stone» з репертуару українського рок-гурту The Hardkiss у виконанні солістки оркестру Дарії Коневеги, для любителів хеві – метал та хард – року британського рок – гурту «Led Zeppelin» («Свинцевий дирижабль», Metallica - Nothing Else Matters, саунтрек до фільму «Залізна людина 2» популярний сингл High way to Hell гурту AC/DC та відома балада про багатостраждальне кохання «Hello» з репертуару британської співачки Adele у виконанні солістки оркестру Дар’ї Сохрякової, відомого усій Україні гурту «Мотор’рола» пісня «8-й колір» та пісня геніального рок-виконавця Кузьми Скрябіна «Люди, як кораблі» у виконанні соліста оркестру Павла Дасюка.

Напротязі усього концерту в залі панувала піднесена атмосфера, позитивні емоції, і ще довго після закінчення концерту колектив не відпускала вдячна аудиторія слухачів.

А вже 1 березня оркестр презентував в м. Хмельницькому програму «Весна іде, красу несе…» - як вечір української пісні. Те, що вже за неділю до початку концерту були продані майже всі квитки, свідчить наскільки людям близька тематика української пісні. В концерті було багато музичних сюрпризів: дуетів, тріо у виконанні солістів оркестру Марини Українець, Дарїї Сохрякової, Дарії Коневеги та Павла Дасюка.Краса, Весна, Жінка – все це об’єднує програма «Весна іде, красу несе…».