Вечір фортепіанних дуетів

1 березня відбувся вечір фортепіанних дуетів. Програма концерту складалася з виступів двох ансамблів піаністів.

Розпочав концертну програму дует піаністів Хмельницької дитячої музичної школи №2 у складі Андрія Герасимюка та Аркадія Герасимюка.

Братам-близнюкам Андрію та Аркадію сама доля пророчила стати дуетом. Хлопці закінчили Хмельницьку дитячу музичну школу №1 по класу фортепіано. Далі Хмельницьке музичне училище ім. В.Заремби, а згодом  Львівську національну академію ім. М. Лисенка. На сьогоднішній день Андрій працює викладачем та концертмейстером у Хмельницькій дитячій музичній школі №2. Аркадій працює концертмейстером у Хмельницькому музичному училищі ім. В.Заремби та концертмейстером у Хмельницькій ДМШ №2.

Ще один чудовий фортепіанний дует, який завітав до нас з міста Червоноград – дует подружжя Ернеста та Марії Василишиних. У 2014 році дует здобув Гран-прі на Всеукраїнському конкурсі «Artist Sonores»(м. Київ).

Марія Василишина закінчила Львівську музичну академію ім.М.Лисенка, надалі Вищу школу музики в м.Саарбрюкен  (Німеччина). На теперішній час працює викладачем та завідуючою фортепіанним відділом в Червоноградській музичній школі (Львівська область).

Ернест Василишин закінчив Львівську музичну академію ім.М.Лисенка, після чого продовжив навчання в аспірантурі даного закладу. На сьогоднішній  день  працює директором  Соснівської дитячої музичної школи.

В програмі концерту прозвучали класичні та сучасні твори різних стилів вітчизняних та зарубіжних композиторів.

Яскраве, емоційне та експресивне звучання фортепіано дивувало і зворушувало слухачів та подарувало незабутні враження від спілкування з мистецтвом.