Афганістан болить в моїй душі

З нагоди 30-річчя виведення радянських військ  з Афганістану вкотре зустрілися учасники локальних війн, жителі мікрорайону Книжківці. Їх бойові хрещення відбулися в Афганістані, Анголі, Сірії, В’єтнамі, Лівані, Нігерії, Чехословаччині, Югославії, Косово, Нагірному Карабасі та інших.

Зустріч відбулася в приміщенні клубу «Книжківці» (Директор Стадник Микола). Працівники клубу Козак Раїса та Пищик Ольга, гарно прикрасили зал клубу квітами, завідуюча місцевою бібліотекою (філія №17) Бугаєва Валентина підготувала до зустрічі книжкову виставку.

З вітальним словом до присутніх звернулися: голова комітету самоорганізації населення Зіменко Оксана, помічниця місцевого депутата Нашубська Любов, та настоятель храму Святої Параскеви Патерко Віктор.

  

Поетичні вітання учасникам свята подарували учні школи НВО №23 (Директор Стократна Марина).

Чудовий концерт  подарували гостям учасник вокального колективу «Книжківчанка» (худ. керівник Радецький Олексій). Учасник зустрічі Муляр Михайло розповів про допомогу Козаків Поділля учасникам АТО,  підтвердивши свою розповідь численними подяками від командирів частин ,  спогадами про нелегку службу моряка-десантника поділився Белінський Микола.

На завершення зустрічі гостей запросили до святкового столу, який організували Отець Віктор та місцевий підприємець Стаднік Лілія.

За смачною трапезою присутні спілкувалися з наболілих питань та висловили свою подяку всім організаторам зустрічі.

Всі учасники зустрічі отримали подарунки від депутата Міської Ради Болотнікова Сергія. Та висловили сподівання на подальшу тісну співпрацю ветеранської організації та клуб із громадськістю по організації майбутніх цікавих зустрічей ветеранів різних категорій.