Юні дарування - 2019

Музична палітра мистецької програми «Юні дарування 2019» в цьому році видалась різноманітною та цікавою. Про те, що вміють юні музиканти міста грати не тільки сольно, а й гуртом, свідчила гра музичного ансамблю трубачів Хмельницької дитячої школи мистецтв у виконанні Павла Німцова, Юрія Онуфрана та Івана Івахова (викладач Ожеван В. В.), які й розпочали програму музичною композицією «Веселі трубачі». Своєю грою сприяли гарній атмосфері і юні інструменталісти Кузнецов Радомир (сопілка), Яцковський Владислав (етюд для малого барабана), Копчинський Владислав (кларнет), Левандовська Софія (саксафон), Мислицький Богдан (труба), Яровець Вадим (кларнет), Свято Вікторія (саксафон), Слободян Микола (труба), Сівко Яна (тромбон).

Насолодою для слухачів стали й українські композиції у виконанні юних вокалістів Коновалюк Владислави, Шукайло Беати, Купратої Софії та Черняєвої Вірсавії, справжньою окрасою програми стали вокалісти Кіра Лєскова (викладач Євгеньєва Л. А.) та Злата Ядуха (викладач Коневега Д. Г.).  

Першочерговим завданням роботи з обдарованими дітьми є стимулювання їх активної пошукової діяльності та самостійності, робиться акцент на формування вміння вчитися. В даному проекті керівник оркестру Тарас Безнюк координує, виступає в ролі консультанта, використовуючи індивідуальний підхід до кожної дитини, надає можливість відчути впевненість в своїх силах, сприяє усвідомленню підлітками свого творчого потенціалу.

Мистецька програма «Юні дарування» за участю муніципального естрадно-духового оркестру та учнів мистецьких шкіл є своєрідним святом для юних учасників, їх батьків, викладачів й усіх небайдужих до творчості людей, дає можливість юним талантам зробити перший крок в світ високого мистецтва.