«Веселі нотки» у мистецькому дворику

17 травня в мистецькому дворику Хмельницької дитячої музичної школи №1 імені Миколи Мозгового відбувся концерт зразкового вокального ансамблю Хмельницької дитячої музичної школи №2 (керівник Тетяна Килимник, концертмейстер Оксана Богданова).

  

У концерті прийняли участь усі без винятку учні класу викладача, включаючи і учнів підготовчої групи. Батьки отримали можливість порадуватися виступами своїх дітей і переконатися у високому професійному рівні викладацької майстерності викладача Тетяни Килимник та концертмейстера Оксани Богданової.

У своїй концертній програмі виступи учнів класу зачарували глядачів чудовими голосами, майстерністю виконання, вдало підібраним репертуаром та яскравими красивими костюмами.

Приємно порадували глядачів виступи старшої та молодшої групи ансамблю «Веселі нотки» гармонійним строєм, високою виконавською майстерністю, відчуттям стилю та характеру вокальних творів.

Усі присутні у мистецькому дворику підтримували юних артистів гучними оплесками, що свідчить про те, що такі концерти дуже потрібні, вони дарують слухачам хороший настрій та розвивають у дітей прагнення до прекрасного.

Виступ цього чудового колективу є гарним музичним подарунком для мешканців нашого міста.