Гастролі мажореток "Альфа"

Напруженими, але не менш цікавими видалися травень та червень у Народного колективу мажореток «Альфа».

Фестивальний сезон міста Хмельницького відкрився фантастично яскравим дійством - Міжнародним фестивалем оркестрових шоу-програм «Арт-Мажор-Шоу» з 9 по 12 травня, де колектив представив нову шоу-програму разом з муніципальним естрадно-духовим оркестром. Продовження фестивалю відбулось в м. Одеса 2 та 3 червня.

14-16 червня на запрошення мера міста Трускавець колектив мажореток «Альфа» взяв участь у святкуванні Дня Міста Трускавець та у VI Міжнародному фестивалі-конкурсі оркестрів і мажореток «Яскрава симфонія Прикарпаття 2019», де посів перше місце.

27-29 червня на запрошення мерії міста Суми колектив мажореток «Альфа» виступив у XVIII Міжнародному фестивалі духових оркестрів «Сурми України» присвяченому Дню Конституції.

Заключним яскравим дійством цього весняно-літнього сезону був ХVIЧемпіонат Європи з мажорет-спорту, який проходив з 4 по 7 липня у м. Загреб (Хорватія), де брав участь оновлений молодіжний склад мажореток. Найменшій учасниці виповнилось лише 8 років. Чемпіонат 2019 року був найпотужнішим серед усіх, в яких наші мажоретки коли-небудь брали участь (10 країн 3700 учасників). Колектив мажореток «Альфа» виборов 4 місце у старшій категорії «Прапори».

Бажаємо учасникам колективу гарного відпочинку влітку, тому що у вересні їх вже з гарними виступами чекає рідний Хмельницький, а також місто Дніпро.