Роботи молодої фотохудожниці з Нетішина представлено у музеї-студії фотомистецтва

У виставковій залі Хмельницького музею-студії фотомистецтва відкрили виставку фоторобіт «DiaFragma». Автором є молода фотохудожниця з Нетішина Діана Сулима. Це вже друга виставка авторки. Дівчині подобаються напрями fashion-фото, жанр, street-фотографія.

Діана Сулима – фотолюбителька з невеличкого міста атомників. Готуючись до виставки, авторка поєднала два потужні потоки  фотографію та поезію. І от, відвідувачі виставки можуть побачити результат творчої праці.

Дівчина займається фотографією задля естетичного задоволення і лише у якості хобі. «DiaFragma» – це погляд на ситуацію крізь призму поезії. Проте фотографії, які представлені на виставці, не є ілюстраціями до віршів, адже усе створювалось окремо і в різний час. Вірші були написані в період з 2005 до 2016 року, а фото зроблені протягом 2014-2019 років. У виставковій залі, окрім інших робіт, представлено кілька автопортретів Діани, її метаморфози як бунт проти тісної «сірої коробки», її власний маленький опір.

Головним досягненням в житті вважає материнство. Синочкові Всемиру вже 5 років. І Діана часто вирушає з ним на пошуки нових сюжетів. В арсеналі фотохудожниці – напівпрофесійний фотоапарат та досить часто смартфон.

Познайомитися із роботами талановитої Діани Сулими можна буде до 23 вересня 2019 року.

Інформація - з сайту Хмельницької міської ради