До 15 вересня триває прийом фотографій на конкурс «Хмельницький крізь об’єктив»

Традиційно до Дня міста міська рада проводить конкурс «Хмельницький крізь об’єктив», де кожен охочий може представити на розгляд журі свої фотороботи. Участь у конкурсі можуть брати як професійні фотографи, так і аматори, незалежно від місця проживання та віку. Термін подачі робіт - до 15 вересня цього року. Детальніше із умовами проведення конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій. Фотографії подаються в електронній формі на електронну адресу: misto-hm@ukr.net з поміткою «На фотоконкурс». До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка (додаток до Положення).

Організатори пропонують учасникам наступні номінації: «Хмельницький репортер», «Ми – єдина Україна», «Приз міського голови та «Приз глядацьких симпатій». Для дітей віком до 17 років буде окрема номінація «Мій Хмельницький».

Роботи переможців будуть експонуватися на виставці у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Окрім робіт, які визначить журі, відвідувачі виставки зможуть проголосувати за кращу роботу, на їх думку, і автор отримає «Приз глядацьких симпатій».

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у фотоконкурсі, присвяченому Дню міста Хмельницького.