Музика нас єднає

Міжнародний день музики – це  свято, яке знаходить палкий відгук у серці кожної людини. Адже мову музики розуміють усі незалежно від національності та художніх уподобань, тому що музика – це наша з вами душа, думка та сила.

  

4 жовтня у Хмельницькій дитячій музичній школі №2 відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню музики.

У концертній програмі брали участь учні-виконавці, які ознайомили глядачів з усіма інструментами, які викладаються у нашій школі, а саме: дует у складі Софії Ді Клементе (гітара) та Ніколаса Еспосіто (фортепіано) – викладачі Костянтин Кропивницький та Інна Аріон, Вовк Матвій (бандура) – викладач Людмила Янішевська, Павлік Гнат (баян) – викладач Світлана Грибинщикова, дует піаністів у складі Зварич Дарини та Фарачі Богдани – викладач Інна Аріон, Коцюр Владислав (гітара) – викладач Віктор Довбіус, Федоровська Валерія (фортепіано) – викладач Таісія Мніца, Панчук Павло (сопілка) – викладач Олексій Ткач, концертмейстер Інна Аріон та вокальний ансамбль учнів молодших класів вокально-хорового відділу «Іскринка» – викладач Лілія Петрусь, концертмейстер Олена Прохніцька.

За традицією саме в цей день в нашій школі відзначається свято першокласника. На згадку про цей день усі учні першого класу отримали маленькі сувеніри.

На завершення святкового концерту зразковий ансамбль скрипалів «Елегія» (керівник Тетяна Стан, концертмейстер Андрій Герасимюк) привітав педагогічний колектив школи з Днем вчителя та подарував музичне вітання.