Великий новорчіний концерт Хмельницького естрадно-духового оркестру

Справжня Новорічно-Різдвяна казка відбулась 16 грудня у стінах обласної філармонії. Уже традиційно, під кінець року, відбувається сольний концерт Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру, на який з нетерпінням чекають містяни. Музиканти чаклували снігом, музикою і добром.

Цьогоріч оркестром була представлена повністю оновлена новорічна програма, де звучали твори на будь який смак: оркестрові новорічні композиції зарубіжних аранжувальників Лероя Андерсона та Наохіро Івай, піснею легендарного Кузьми Скрябіна «З Новим Роком та Рождеством» з прийдешніми святами привітали солісти оркестру Марина Українець Дарія Коневега, Дар’я Сохрякова та Павло Дасюк, пісню «Ангел світла» з репертуару Ілларії виконала Марина Українець разом із маленькими янголятками дитячо-юнацького театру «Летючий корабель», котрі впродовж усього концерту обігрували номери артистів. Адже на концерті, за задумом, не було ведучого, а кожен твір ставав такою собі міні-виставою, як наприклад акапелло виконана автентична колядка «Роди Боже» у виконанні солістки оркестру Дар’ї Сохрякової.

Затамований подих захоплених дійством глядачів змінювався на щирі посмішки від появи справжнього Санти, роль якого виконав Роман Благий, який звісно ж появився не з порожніми руками – а з солодощами від спонсорів проекту приватного підприємства «Бакалія» та «Славутич – Поділля». Напередодні свята Святого Миколая актуальною була пісня у виконанні Дарії Коневеги «Ой, хто, хто Миколая любить», засівав піснею з репертуару Дзідзьо «Старий рік минає» соліст оркестру Павло Дасюк. У його ж виконанні прозвучала пісня «Пригадай» з репертуару рок-гурту Мотор’рола. Усім залом співали «Україна колядує» разом з солістами Мариною Українець та Дарією Коневегою.

Ну, а завершили казкове дійство, знову ж таки, квартет солістів разом із дитячим хором школи мистецтв «Райдуга» піснею Павла Табакова «Мирне Різдво» з побажаннями для всіх миру, злагоди в сім’ях та здоров’я кожному. І це далеко не весь перелік музичних сюрпризів.

Вщент заповнений зал глядачами шаленними оваціями реагував на кожну композицію. А чаклували над музичною феєрією диригентські палички головного диригента Тараса Безнюка та диригента Романа Чернюка.

Під час концерту була організована благодійна акція по збору коштів для лікування Дмитрика  Шелудька, найбільша  мрія якого - бути здоровим!

Віримо, що дива бувають… і несімо цю віру у наступаючий 2020 рік…