У музеї історії міста пройшов цикл заходів зі вшанування Небесної Сотні

Українцям завжди була небайдужа доля України. Вони завше відстоювали та відстоюватимуть свою волю на шляху до Свободи і Незалежності держави.

Рівно шість років тому під час переламної сторінки епохи Незалежності України загинули воїни Небесної Сотні… З цієї нагоди у музеї історії міста та його філії – музеї Проскурівського підпілля – пройшов цикл заходів зі вшанування Небесної Сотні.

20 лютого 2020 року в музеї Проскурівського підпілля відбувся захід-реквієм вшанування загиблих героїв. Завідуюча сектором МПП Марина Дябел ознайомила студентів-правників 1 курсу ХКТЕІ з подробицями Революції Гідності.

Того ж дня у музеї історії міста Хмельницького відкрилася тематична міні-експозиція авторських світлин Олександра Сліпченка та предметних  експонатів з Майдану, котрі були передані до фондів музею просто з виру подій Революції Гідності 2013–2014 рр.

Крім того, спільно з Хмельницьким молодіжним центром фотороботи з фондів музею історії міста Хмельницького авторства Сергія Аніськова демонструвалися на виїзній виставці просто неба на вулиці Проскурівській.     

Історія пишеться щохвилини, проте найстрашніші та масштабні події з її сторінок ми повинні пам'ятати. Небесна Сотня загинула не марно. Ми маємо турбуватися про наше майбутнє та вшановувати честь тих, хто віддав своє життя за наш спокій!
Слава Україні! Героям слава!