Із професійним святом привітали працівників культури та народного мистецтва

9 листопада в Україні відзначають День працівників культури та майстрів народного мистецтва. З цієї нагоди в Хмельницькій музичній школі №1 ім. М. Мозгового привітали тих, хто натхненно творить та розвиває українську культуру й мистецтво.

З вітальним словом до представників галузі звернувся Хмельницький міський голова Олександр Симчишин: «Надзвичайно приємно відзначити, що вся велика хмельницька культурна спільнота, незважаючи на досить складні обставини, тримає стрій. Чимала кількість наших працівників культури і народного мистецтва змінили інструмент на зброю і пішли воювати в лавах Збройних сил України. За це їм величезна подяка. А вся наша мистецька спільнота продовжує працювати на нашу перемогу. Від культури в цій війні залежить надзвичайно багато, адже для нас важливо свою українську ідентичність не просто зберегти, а максимально розвивати. Тоді ми будемо ставати настільки сильною нацією, з якою ніхто ніколи не захоче воювати».

Кращих працівників нагородили грамотами Хмельницького міського голови, управління культури і туризму Хмельницької міської ради та подяками від народного депутата Сергія Мандзія.

Начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков подякував колегам за згуртовану роботу, волонтерство, благодійність у період війни.

Музичні композиції з нагоди професійного свята лунали у виконанні талановитих учнів мистецьких шкіл міста.