В День Святого Миколая вихованці школи мистецтв «Райдуга» подарували хмельничанам та гостям міста цікаве дійство

Сьогодні відзначаємо День Святого Миколая. З цієї нагоди солісти та колективи Хмельницької школи мистецтв «Райдуга» подарували хмельничанам яскраву концертну програму «Світом ходить Миколай». Передзвони чарівних дзвіночків та мелодії з різдвяних фільмів лунали в парку ім. Т. Шевченка. Звучали і традиційні українські колядки та пісні різдвяно-новорічного періоду.

На імпровізованій сцені звучали пісні у виконанні зразкового фольклорного ансамблю «Вербиця», зразкового дитячого хору «Райдуга», зразкового ансамблю сучасного танцю «Купава», ансамблю народної пісні «Джерельце», а також солістів: Ірини Липко, Михайла Гірника, Вероніки Олійник та Аріни Гулій. Зразковий ансамбль сучасного танцю «Купава» представив хореографічні постановки.

Найочікуванішою подією концертної програми стала поява Святого Миколая, який завітав, аби привітати юних артистів і глядачів.

Також глядачі могли долучитися до акції на підтримку мобілізованих до лав ЗСУ працівників культури «Свій для свого в ЗСУ» та підтримати благодійним внеском наших захисників, адже саме завдяки українським воїнам ми зустрічатимемо українське Різдво.


Інформація із сайту Хмельницької міської ради


Хмельницький цікавий



Поетичну збірку військового «Птах і аритмія ночі» представили у Хмельницькому



Майстерклас до Великодня