Благодійний Різдвяний концерт на підтримку ЗСУ

У теплій невимушеній атмосфері 14 грудня в залі обласної філармонії пройшов благодійний Різдвяний концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно - духового оркестру.

Спільно та в єднанні душ світле Різдво наближається до нас! Різдво – це час, коли в серцях народжується віра в перемогу добра над злом, любові над ворожнечею та світла над темрявою.

Під бурхливі оплески прозвучали інструментальні твори «Champagne Galor», «I saw mammy kissing Santa Claus», «Sleigh ride», «Jingle Bells», «We wish you a mambo Christmas», «Stars and stripes». Разом із солістами оркестру Мариною Українець, Дарією Коневегою, Дар’єю Сохряковою, Інною Бернацькою та Павлом Дасюком слухачі співпереживали та насолоджувалися неповторним колоритом української пісні, української коляди: «Христос народився», «Різдвяна ніч», «Ой, хто, хто Миколая любить», «Старий рік минає», «Мирне Різдво», «Добрий вечір тобі, пане господарю!», «Коляда-колядка», «Свята ніч», «Там во Бахмуті».

Справжнім музичним сюрпризом стали колядки народів світу. Це свято стало магічним моментом об’єднання культур, традицій та сердець людей з різних куточків планети. Нікого не залишила байдужою пісня у виконанні солістів оркестру «Молитва на Різдво»… Сьогодні молитви та прагнення у всіх одні: перемога Українських Збройних сил та довгоочікуване повернення наших захисників у рідні домівки… І в новорічно – різдвяні дні ми дякуємо нашим Захисникам за те, що попри всі труднощі, вони віддають частку свого серця, даруючи свято не лише дітям, а й дорослим!

Дякуємо кожному, хто в цей вечір був з нами, хто долучився до збору коштів на потреби наших Захисників!

Разом до Перемоги!