Тарас Шевченко — крізь віки

6 березня у Центральній публічній дитячій бібліотеці працівниці організували поетично-музичну вітальню «Тарас Шевченко — крізь віки». Захід присвятили 210-й річниці від дня народження митця (відзначатимемо 9 березня). Також подію провели в межах щорічного обласного онлайн-марафону «Хмельниччина читає Шевченка».

До участі  запросили учнів 5 класу СЗОШ №21. «В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті й з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Є таке ім'я й у нашого народу. Це — Тарас Шевченко. Тяжке, наповнене випробуваннями та втратами життя нашого поета, художника, мислителя досліджують у всьому світі», — відзначили організаторки.

Програму для вітальні підготували викладачі та учні Хмельницької школи мистецтв «Заріччя» (клас сольного співу Тетяни Килимник). Талановиті артисти виконали композиції на слова Кобзаря під акомпанемент фортепіано (концертмейстерка — Інна Аріон). Глядачі з задоволенням послухали пісні у виконанні талановитих артистів, підспівуючи знайомі.