Подорож з піснею

В Хмельницькій школі мистецтв відбувся концерт вокальної групи викладачів «Art sound» на предмет присвоєння звання «Народний». Це яскрава мандрівка в різні куточки нашої України за допомогою пісні. Ліричні і веселі вони глибоко запали в душу глядача, який прийшов на концерт.

Вокальна група викладачів «Arts ound» Хмельницької школи мистецтв створена у 2009 році. Учасниками вокальної групи є: Ірина Лисицина, Валентина Верзун, Ольга Махраєва, Лілія Василюк, Ксенія Савчук. Це, в основному, педагогічні працівники музичного відділення, яких об’єднало бажання самореалізуватися не лише в якості викладачів, а й в якості виконавців. У 2020 році і до теперішнього часу керівником та аранжувальником більшої кількості репертуару є Ксенія Савчук.

У творчому доробку колективу близько 50-ти пісень різного характеру, стилів та жанрів – це і аранжування пісень українських та зарубіжних авторів, обробки українських народних пісень, українські та польські колядки, джазові композиції та багато іншого. За роки творчої діяльності вокальної групи викладачів «Art sound» було проведено багато сольних концертів, благодійних, культурно-мистецьких акцій та концертних заходів школи, міста, області. Колектив відомий своєю творчістю і за межами області та України, адже є лауреатом фестивалів-конкурсів різних рівнів.

Разом з вокальною групою «Art sound» «подорожували» зразковий ансамбль народного танцю «Сяйво», народний аматорський ансамбль народних інструментів «Забава», концертмейстер Вікторія Бачинська та режисер і ведуча Олена Савченко.