День закладу культури у старостинських округах

19 квітня в Центрі культури і дозвілля села Масівці та Копистинському НВК пройшли заходи із циклу «День закладу культури у старостинських округах», під час яких мешканців села знайомили із діяльністю Хмельницьких закладів культури: школи мистецтв «Заріччя», школи мистецтв «Озерна» та школи іконопису «Нікош».
 
 
Вихованці міських шкіл мистецтв представили глядачам концертну програму, в якій виконували сучасні та класичні твори на різних музичних інструментах, тим самим ознайомивши слухачів з короткою історією кожного з них.
 
 
У концерті прозвучали композиції у виконанні дуету бандуристів, дуету гітаристів, дуету акордеоністів, дуету скрипалів та вокальні сольні номери. Щирі та бурхливі оплески усіх присутніх створили святкову та затишну атмосферу.
 
 
Школа іконопису «Нікош» представила виставку ікон із проєкту «Відродження української ікони X-XX ст.». Директорка закладу розповіла присутнім про іконопис та школу, де навчають цьому мистецтву.
 
Також усі охочі мали змогу взяти участь в тематичних майстер-класах, присвячених святу Великодня.
 
 
 
"Дані заходи об’єднують нас заради єдиної мети - популяризації мистецького простору, що сприяє обміну досвідом між закладами культури територіальних громад Хмельницької області", - зазначають організатори мистецького проєкту.