Відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячих та молодіжних театральних колективів «Мельпомена FEST»

У Хмельницькому впродовж трьох днів вирувало справжнє свято — Всеукраїнський фестиваль дитячих та молодіжних театральних колективів «Мельпомена FEST».

Тут зібралися ті, хто безмежно закоханий  у театральне мистецтво, відвідує гуртки, студії, навчається в театральних класах мистецьких шкіл.

Управління культури і туризму Хмельницької міської ради та Хмельницька школа мистецтв з метою популяризації театрального мистецтва серед молоді, виявлення і підтримки талановитих дітей, сприяння їх творчим здібностям вже вдруге проводять в нашому місті Всеукраїнський фестиваль дитячих та молодіжних театральних колективів «Мельпомена FEST». Цьогоріч фестиваль зібрав на мистецьку сцену понад тридцять театральних колективів з восьми областей України.

Володарями гран-прі у дитячій категорії стала дитяча театральна студія «Візаві» (м. Житомир, керівник Оксана Рогутська), у молодіжній категорії — студентський театр «Жменя» Рівненського державного гуманітарного університету (керівник Олена Мельничук). 

Ми дякуємо всім учасникам за участь у фестивалі, а воїнам ЗСУ — за можливість дарувати нашим дітям радість спілкування з театральним мистецтвом.