У Центральній публічній бібліотеці Хмельницького 21 червня організували зустріч з Віталієм Запекою

21 червня у Центральній публічній бібліотеці Хмельницького влаштували творчу зустріч з письменником Віталієм Запекою. Пан Віталій вперше завітав до нашого міста, щоб презентувати свої книги та поділитися історіями про військові будні.

Віталій Запека — український письменник, фотохудожник, доброволець. Попри серйозність обговорюваних на зустрічі тем, автор наповнював розмову гумором та неймовірним позитивом, створюючи на заході атмосферу щирих емоцій. Присутні мали змогу не тільки дізнатися більше про творчість Віталія Запеки, а й особисто покомунікувати з ним, ставлячи важливі запитання. А ще отримали письменникові автографи.

Поділилася враженням учасниця презентації Людмила: «Три години промайнули, як одна мить. Він багатогранна особистість, адже пише для дітей і дорослих, з гумором та на серйозні теми. Фантазія автора не має меж, сюжети завертають у невідомість, яку хочеться пізнати і віднайти. Пан Віталій справив на мене надзвичайне враження: сміливий, освічений, відвертий, із нешаблонним мисленням. Відразу з’явилося бажання відкрити кожну його книгу і насолодитися написаними історіями. Його заряд енергії передався і мені. Дякую письменнику за приємне спілкування і нестандартні сюжети для нас, читачів».

Також повідомляємо, що книги Віталія Запеки незабаром з’являться на полицях бібліотек Хмельницької міської тергромади.