Благодійний концерт муніципального оркестру в Кам’янці-Подільському

В надзвичайно теплій невимушеній атмосфері 26 грудня відбувся Різдвяний концерт Хмельницького академічного муніципального естрадно-духового оркестру (директор – художній керівник Тарас Безнюк, диригент Роман Чернюк) в місті Кам’янець-Подільському.

Світ уже ніколи не буде таким, як раніше, однак незмінною залишається таїна Різдва, що розсіває темряву наших сердець зранених війною. Концерти оркестру допомагають нести світло та любов, віру та надію, і безперечно вдячність нашим ЗБРОЙНИМ СИЛАМ за можливість проводити і бути присутніми на цих концертах.

Під бурхливі оплески прозвучали інструментальні твори «All i want for Christmas is you»,«Sleigh ride»,«Jingle bells», «We wish you a mambo Christmas», «I saw mammy kissing santa claus». Разом з солістами оркестру Мариною Українець, Дарією Коневегою, Дар’єю Сохряковою, Інною Гласовою та Павлом Дасюком слухачі співпереживали та насолоджувалися неповторним колоритом української пісні, української коляди: «Новий рік», «Ангел світла», «Небо і земля торжествують», «Старий рік минає», «Україна колядує», «Пригадай», «Мирне різдво», «Добрий вечір тобі», «Коляда-колядка», «Різдвяна ніч», «Роди БОЖЕ». Нікого не залишила байдужою пісня у виконанні солістів оркестру «Молитва на Різдво», адже сьогодні молитва звучить у всіх одна - про нашу Перемогу та довгоочікуване повернення наших захисників в рідні домівки.

На благодійних концертах оркестру за останній місяць зібрано 40 770 грн. на потреби Збройних сил України, тож дякуємо кожному, хто долучився до цього.